Få bugt med mormor arm

Før du kaster dig over en benhård træningsstrategi, som lover dig flotte og tynde arme, er det måske en idé at kigge lidt nærmere på, hvorfor du overhovedet har fået mormorarme.

I vores del af verden er kroppen og måden den ser ud på blevet et statussymbol. Hollywoodfilmene fortæller os det. Modemagasinerne fortæller os det. Det kolossale udbud af slankekure, fitnesscentre og personlige trænere fortæller os det; Vi er ikke gode nok, som vi er, medmindre vi er super slanke, har tynde arme og gode numser, og så ellers er i marathon form.Mormor arme

Vores kroppe bliver udstillingsvinduet for vores selvkontrol – og selvkontrol er blevet et ideal, som alle mere eller mindre føler, de bør efterleve.
Hemmeligheden til at få tynde arme og gode numser hurtigt ligger dog ikke altid gemt træningsstrategier og løbeture.
Mennesker har bare ikke ens struktur og ens fysisk sammensætning. Derfor må man se på forskellige faktorer, når det handler om at få bugt med de tykke arme.
Rigtig mange mennesker forbinder mormorarme med dårlig kost, lav selvkontrol og fedme. Flere af disse elementer har selvfølgelig også betydning for, hvorfor nogle mennesker må kæmpe mere for at træne mormorarmene væk end andre. Nogle har bare sværere ved at få bugt med de tykke arme.
Mennesker, vi ellers normalt, vil vurdere som slanke eller måske ligefrem tynde, kan også lide af vinkedelle – eller mormorarme.
Andre har simpelthen en genfejl. Et muteret gen, som giver dem store problemer med løs hud. Dette er ikke kun en udfordring for overvægtige mennesker, som de fleste nok generelt vil sætte i højrisikozonen for at få tykke arme og mormorarme.

Hemmeligheden til at få tynde arme – til kamp mod generne!

Slap hud kan ride folk som en mare. Slap hud på maven, slap hud på lårene, slap hud på hofterne – og værst af alt – i alt fald i sommermånederne; slap hud på armene.
Lider du under mormorarme, men er du egentlig ikke særlig tyk eller overvægt, kan du være et af de mange mennesker, som har problemer med det gen, der styrer elastinproduktionen i din hud. Det kan være den direkte årsag til dine mormorarme.
Elastin er et elastisk protein, der virker nærmest strækbart, og som findes i højkoncentreret form i din hud. Det er elastinen som gør, at dine karvægge, ligamenter og din hud, kan forandre sin form uden at gå i stykker.
Hvis du ikke producerer elastin nok kan du hjælpe din krop på vej til at slippe af med de tykke mormorarme. Genetikken kan du ikke gøre meget ved, men du kan sørge for at få protein nok gennem din kost. Via proteinrig kost, kan du nemlig hjælpe din hud med at bevare sin elasticitet, og dermed gøre de tykke, mormorarme mindre.
Så undgå myten om for hurtige resultater ved at afstå fra at spise store bøffer eller mælkeprodukter. Din krop – og i særdeleshed din ud har brug for protein, hvis du skal have slanke arme.

Fedt på flotte arme

Hvis du går all in på at få bugt med dine tykke arme, skal du forvente at du skal yde en god og stabil træningsindsats, og spise fornuftigt samtidig. Om der går lang tid, før du ser resultaterne på dine arme, afhænger mere af, om dine tykke arme består mest af hårdt fedt eller blødt fedt.

Føles fedtet på dine mormorarme hårdt, tyder det på, at du skal kigge lidt på din livstil. Ofte tyder hårdt fedt på, at din krop ikke har det godt. Se på, om du er stresset, spiser ordentligt og får din nattesøvn. Vil du have flotte arme? Så må du sætte alt ind på at ændre omstændigheder i dit liv, som kan få fedtet til klumpe sammen. Du kan også hjælpe dig selv lidt på vej med diverse kosttilskud – f.eks. fiskeolie eller D-vitaminkapsler.
Er du derimod udstyret med blødt fedt, vil du sandsynligvis have lettere ved at få trænet dine tykke mormorarme væk. Det bløde fedt indikerer, at du lever fornuftigt, men at der er plads til forbedringer.

Husk på, at det faktisk ikke gør noget, at der er en smule fedt på dine arme. Lidt polstring har aldrig skadet nogen og det er med til at du ligner dig selv – fremfor en hårdtpumpet fitnessguru.

Træning af armene – vi afliver myten.

Lige for at slå én ting fast; så er det altså ikke farligt for den kvindelige figur at træne arme. Der skal uhyggelige mængder af det mandlige kønshormon Testosteron til, før en kvinde får overdimensionerede arme.
Så med en god og effektiv træningsstrategi kan du uden bekymring gå i flæsket på dine mormorarme. Afhængigt af, hvor standhaftig og motiveret du er, burde du kunne få bugt med de tykke mormorarme i løbet af et par måneder.
Husk, den bedste træningsstrategi er en, der både træner kondition, stabilitet og styrke.
Kan du ikke selv holde motivationen, kan en personlig træner måske være en god investering for dig